LEADTEK WINFAST TV2000 XP EXPERT WIN7 DRIVER

For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding. Prijem sa kablovske nista bolji od TV starog 30 god. Znaci, povuces i pustis kanal na mesto koje zelis. Kartice su iste ali daljinski nisu moj je bele. Ponavljam, moras sam pronaci sta je uzrok, moze biti, ne daj Boze, da je neispravna sama TV kartica.

Uploader: Dogar
Date Added: 23 January 2010
File Size: 46.31 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 5450
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

After that, you can post your question and our members will help you out. Sweet and Sour Kids Candy Review! Sve cene su informativnog karaktera.

TV2000 XP Expert driver does not install

I know there are already few subjects on this problem and i read them all in fact i read dozen of pages on this forum and on others since 2 entire days on this problem and i’m still trying again today since the early morning winfastt all the methods i can found but no one is working.

Dakle, ako ikako mozete, pre kupovine je testirajte na svom sistemu pozajmite od nekogjer je kartica inace stvarno odlicna, pod uslovom da vam se ovo ne dogadja, ili vam ne smeta kidanje procesora i vremenski razmak izmedju slike i zvuka koji se vremenom stvara: Sve u svemu moja preporuka.

  DVD RW GWA 4080N DRIVER DOWNLOAD

Jedina zamerka sto slika malkice secka skoro neprimetno samo kad se nesto na ekranu brzo krecenetece glatko kao kad pustim dvd film. Kvalitet slike je zadovoljavajuci, daljinski -: Imam sliku nemam ton.

Microsoft Update Catalog

Ima i mogucnost slikanja frejma tv programa u jpgu, zanimljivo. Softver je brz, stabilan, jedino mi zamrzne slika kada se aktivira user account control u win-u pa sam ga iskljucio.

Kupio sam ovu karticu pre ak dana, instalirao sam je na Windows 7 sa drajverima i softverom koji su dosli u paketu od proizvodjaca. Nemogu da shvatim onoga ko kaze ovako: Probao sam raznorazne verzije drivera, softwera ali ni leadtel jednom nisam bio zadovoljan. Da ne ulazim u detalje: Sto se tice zvuka mora se podesit rucno Za teletekst nije tacno ima i radi Za podesavanje kanala problem je sto trazi da slika bude perfektna inace nece da je memorise zato skeniraj i poslje skeniranja odaberi sam kanale rucno bar sam ja tako uradio i radi -: Leadgek mene je zez ton kad sam prebacio karticu u novi komp sa win 7 64bit.

Skines novi softver sa oficial sajta i sljaka ko leptir.

Leadtek WinFast TV 2000 XP (Deluxe), Windows 7 Pro 64

Imam je vec 3 godine, sve sljaka u redu. Kada sam instalirao drivere izadje mi error i expet, Fails to build graph. What does THAT mean?

  INTEL PA3362U-1MPC DRIVER DOWNLOAD

Ako je prijem dobar, sve je ok, u suprotnom se pojavljuje sum, koji nije strasan. Meni se nije pokazao nikako, i pored svih uputstava sa raznoraznih foruma sajtova itd. Boje jer ima neko instalacioni disk za takvu expeert. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies.

Winfast tvxp expert quality check Kartica je solidna, koristim je godinu dana.

Ova katica i dalje smara opasno! Moraju se skinuti drajveri direktno od proizvodjaca kao i druga verzija softwera.

Znaci, povuces i pustis kanal na mesto koje zelis. Forums New posts Search forums. Thanks for the advice, I followed the tip, the device manager responded, “Windows found driver software for your device but encountered an error while attempting to install it. Verujte mi na rec jer mi je kroz ruke proslo na desetine razlicitih TV kartica.

Koristim je vec godinu u kombinaciji sa sbb kablovskom i monitorom od 24 inca. History of the Bicycle.

Start the discussion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *